Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Θρίλερ στα Εξάρχεια με αρπαγή 23χρονου σε αγοραπωλησία ναρκωτικών



Σοβαρή υπόθεση αρπαγής, ομηρίας, εκβιασμού σε βάρος 23αχρονου από μέλη συμμορίας εξαιτίας διαφορών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια συνάντησης για  αγοραπωλησία ναρκωτικών στα Εξάρχεια εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.

Συνελήφθησαν δυο Ελληνες, ενώ στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται άλλα δεκατρία άτομα που   εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το περιστατικό της αρπαγής και στη συνέχεια ομηρίας του 23χρονου διαπράχθηκε  βραδινές ώρες στις 14 του μήνα  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το 23χρονο θύμα είχε μεταβεί βραδινές ώρες, στην περιοχή των Εξαρχείων, προκειμένου να μεσολαβήσει σε αγοραπωλησία ποσότητας ναρκωτικών ουσιών μεταξύ Αλβανών και Ρομά.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εμφανίσθηκαν τρία άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και αφού πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και με την απειλή πιστολιών αφαίρεσαν από τους ημεδαπούς ΡΟΜΑ το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

  Τα μέλη της συμμορίας στη  συνέχεια, θεωρώντας ότι ο 23χρονος «μεσολαβητής» ήταν υπεύθυνος για τη ληστεία, τον επιβίβασαν, χωρίς τη θέλησή του, σε Ι.Χ αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε σπίτι στην περιοχή του Ζεφυρίου. Από εκεί επικοινώνησαν με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, απαιτώντας να τους καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν.
Μετά  από, μετά από τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις με τον πατέρα του θύματος, συμφώνησαν να παραλάβουν το χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο. Αφού ορίσθηκε το σημείο συνάντησης στο Ίλιον, μετέβησαν εκεί ο 23χρονος συνοδευόμενος από τον 27χρονο. Ακολούθως ο 23χρονος, επιβιβάσθηκε αιφνιδιαστικά στο όχημα του πατέρα του και διέφυγε, ενώ ο 27χρονος συνελήφθη την επομένη το πρωί στο Ζεφύρι.  Για την υπόθεση συνελήφθη και ο 23χρονος θύμα της αρπαγής για την μεσολάβηση του  στην συνάντηση  για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών .

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.



Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου