Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Βόλος: Συνελήφθη ο 17χρονος που έδωσε την «παραγγελιά» για τη δολοφονία 29χρονου


Το θύμα του είχε ζητήσει να σταματήσει να παρενοχλεί την αδελφή του

Από στιγμή σε στιγμή θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο ανήλικος που έδωσε την «παραγγελιά» για τη δολοφονία ενός 29χρονου πατέρα τριών παιδιών με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί. Ο 17χρονος τσιγγάνος συνελήφθη το πρωί στο Βόλο μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, ενός 30χρονου Αλβανού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 29χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Εντολέας της δολοφονίας ήταν ο 17χρονος που λογομάχησε με το θύμα σε μπαρ της πόλης, όταν ο 29χρονος διαπίστωσε ότι παρενοχλούσε την αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει.

Ο ανήλικος βγήκε από το μπαρ και κάλεσε άλλους δύο τσιγγάνους και τον 30χρονο Αλβανό που συνέχισαν τον καυγά, αλλά στη συνέχεια έφυγαν από το μπαρ και περίμεναν απ’ έξω μέσα στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού. Όταν βγήκαν ο 29χρονος και η αδελφή του, ο 30χρονος έπεσε πάνω του με με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου