Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Πώς λέμε απλά; Σας εξαπατήσαμε!! Κορωνάκης: Ξεχάστε πιθανότατα για φέτος τη 13η σύνταξη!


Όπως αποκάλυψε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει τη 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό και αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω έναν χρόνο

Οι δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές έχει αναγκάσει το Μαξίμου να «σβήνει» εξαγγελίες ή να τις παραπέμπει στις καλένδες.

Σειρά είχε η πολυαναμενόμενη 13η σύνταξη, την οποία ακύρωσε ουσιαστικά ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης με δηλώσεις του στο Mega.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κορωνάκης, οι δανειστές αμφισβητούν ότι η Ελλάδα έχει τους πόρους για να δώσει τη 13η σύνταξη και έτσι είναι πολύ πιθανό και αυτή η εξαγγελία να πάει πίσω έναν χρόνο.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά υπήρχε η σκέψη να αντικατασταθεί η 13η σύνταξη με επίδομα, σκέψη που στην πορεία μεταβλήθηκε ώστε να δοθεί το επίδομα μόνο σε όσους παίρνουν σύνταξη μέχει 500 ευρώ. Φυσικά τώρα λίγη σημασία έχει, καθώς όπως φαίνεται μετά τον κατώτατο μισθό και τον ΕΝΦΙΑ ακόμη ένα κομμάτι του προγράμματος της Θεσσαλονίκης αλλάζει.


Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου