Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Διεκόπη για τις 12 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής


Για τις 12 Μαΐου διέκοψε το δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Λίγο νωρίτερα η πρόεδρος του δικαστηρίου αναφερόμενη στο θέμα της καταλληλότητας της αίθουσας για τη διεξαγωγή της δίκης είπε:

«Είμαστε δικαστές και ήρθαμε εδώ για να δικάσουμε. Δεν έχουμε χώρους εμείς για να πούμε πού να πάει η δίκη. Είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας. Αν βρεθεί αίθουσα θα μεταφερθούμε αμέσως».
Αναφερόμενη και στο θέμα που τέθηκε από τον δήμαρχο του Κορυδαλλού για τον αναβρασμό που έχει προκληθεί εν όψει των πανελλαδικών εξετάσεων, η πρόεδρος ζήτησε κατάλογο με τις μέρες που θα δίνουν εξετάσεις τα παιδιά, έτσι ώστε να μη γίνεται συνεδρίαση.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις τα απογεύματα ή το Σάββατο.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου δήλωσε μετά την αναβολή ότι η Χρυσή Αυγή δεν παρουσιάζει δικηγόρους και κωλυσιεργεί για να μην αποκαλυφθεί η εγκληματική της φύση.

Όπως είπε, η δίκη πρέπει να γίνει και να έχει όλη τη δημοσιότητα που της αρμόζει. Ακόμη η κ. Κατριβάνου τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η αίθουσα διεξαγωγής της.
Σήμερα, δεύτερη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, απουσίαζαν και πάλι ο αρχηγός και τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος.

Στο εδώλιο κάθισαν οι Στάθης Μπούκουρας, Πολυβιος Ζησιμόπουλος, Μιχάλης Αρβανίτης και Δημήτρης Κουκούτσης.

Πριν από την έναρξη της δίκης η αδελφή του Παύλου Φύσσα λιποθύμησε και οι οικείοι της αλλά και φίλοι του δολοφονηθέντος μουσικού τής έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.


Πηγή : naftemporiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου