Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

O Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτη


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμενόταν να βρεθεί σήμερα στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, ώστε να παραλάβει το κατηγορητήριο που τον βαραίνει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και μέσω του δικηγόρου του πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Στον ανακριτή παρέστη ο δικηγόρος του κ. Μαρινάκη, Βασίλης Δημακόπουλος, που εκπροσωπεί και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννη Κομπότη, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων. Ο κ. Δημακόπουλος πήρε για λογαριασμό του προέδρου της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ προθεσμία ως τις αρχές Ιουνίου. Τότε, ο κ. Μαρινάκης θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί.

Το μέλος της ΕΠΟ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη, Αριστείδης Σταθόπουλος ζήτησε αυτοπροσώπως προθεσμία και την πήρε για τις 3 Ιουνίου, ενώ η προθεσμία που έλαβε ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κουρίδης είναι για τις 2 Ιουνίου!

Σε τρεις δικαστές που κατηγορούνται για την υπόθεση, το πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη,  το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση, έχει ήδη επιβληθεί -ύστερα από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή-, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου