Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Βρέ πώς αλλάζουν οι καιροί.. Αίγινα: Αστυνομία και μπλόκα για το Πάσχα των Τσίπρα, Βαρουφάκη, Φλαμπουράρη



Στο εξοχικό του υπουργού Επικρατείας οι οικογένειες του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας γιορτάζει την ημέρα του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

Οι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού έχουν λάβει εντολή να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα το πασχαλινό τραπέζι που έχει στηθεί δίπλα στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας του κ. Φλαμπουράρη και, βεβαια, τους καλεσμένους του.

Γι' αυτο το λόγο έχει στηθεί μπλόκο σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του, με τους αστυνομικούς να ελέγχουν πάνω στη διασταύρωση ποιος «μπαίνει» στη γειτονιά του κ. υπουργού.

Για να περάσει κανείς, θα πρέπει να είναι είτε κάτοικος είτε προσκεκλημένος, δηλώνοντας πρώτα το όνομα του ατόμου που τον έχει καλέσει, ώστε στη συνέχεια να γίνει η απαραίτητη για τους άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού διασταύρωση στοιχείων.

Ένα ακόμα μπλόκο έχει στηθεί στην περιοχή Παγώνι, πάνω στο δρόμο που οδηγεί στη βίλα του κ. Βαρουφάκη και σε απόσταση 500 μέτρων από αυτήν του κ. Φλαμπουράρη.

Την ίδια στιγμή, άνδρες της κρατικής ασφάλειας με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού περιπολούν τη γύρω περιοχή σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τις εξοχικές κατοικίες των κ.κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη και Φλαμπουράρη.

Είναι το πρώτο Πάσχα του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού και η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος είχε συνηθίσει να περνάει πιο ήσυχα τις άγιες μέρες και όχι υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.



Πηγή : protothema.gr




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου