Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΝΔ για Τριανταφυλλίδη: Χυδαίο σχόλιο από τον θλιβερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Την οργισμένη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε σχόλιο που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, για τον στενό συνεργάτη του τέως Πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου και τον αδελφό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Θωμά.

Την ώρα που μιλούσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για θέματα που αφορούν την επαγγελματική δραστηριότητα των κ.κ. Παπασταύρου και Βαρβιτσιώτη, φαίνεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να αφήνει υπονοούμενα ως προς τον ανδρισμό τους.

«Δεν είναι γυναίκες ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος», έλεγε η Πρόεδρος της Βουλής, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης διακρίνεται να χαμογελάει και να λέει: «Δεν το ξέρουμε αυτό».

Κύκλοι της ΝΔ κάλεσαν την Πρόεδρο της Βουλής που καθόταν δίπλα του και τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν θέση.

«Ο θλιβερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τριανταφυλλίδης προέβη σε ένα χυδαίο, σεξιστικό σχόλιο. Καλούμε την παρακαθήμενη στο βουλευτή και υπερευαίσθητη Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσουν απερίφραστα το σχόλιο του εν λόγω βουλευτή και να τον ανακαλέσουν στην τάξη», υπογραμμίζει η ΝΔ.

Την δική του απάντηση έδωσε, μιλώντας στην Βουλή, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατηγορώντας την Πρόεδρο της Βουλής για "ακατάσχετη μπουρδολογία":

Την ίδια ώρα σε επιτροπή της Βουλής, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποκάλεσε «τραμπούκο» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Χθες ακούσαμε σεξιστικά σχόλια από ένα «τραμπούκο» βουλευτή και είδαμε επιθέσεις προπηλακισμού.

ΛΙΤΣΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ (Προεδρεύουσα των Επιτροπών): Πού τα είδατε όλα αυτά, κύριε Βαρβιτσιώτη;

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Χθες μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

ΛΙΤΣΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ (Προεδρεύουσα των Επιτροπών): Σοβαρά;

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: Χθες μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, συναδέλφων σας οι οποίοι κινήθηκαν απέναντι σε συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ. Και δεν έχω ακούσει καμία καταδίκη… Ακούστε να σας πω. Ούτε «κοπάδι» είμαστε ούτε «γαβγίζουμε». Αλλά όταν θα θίγετε η τιμή και η υπόληψη μας θα αντιδρούμε. Θα αντιδρούμε και σκληρά και κάθετα.


Πηγή : antenna.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου