Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Απορρίπτει η κυβέρνηση τα περί πρόωρων εκλογών



Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε όσους απεργάζονται σενάρια εκλογών, τονίζουν κυβερνητικές πηγές σε απάντηση του δημοσιεύματος της Bild που εμφανίζει την κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αναλόγως της έκβασης των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και δανειστές.

«Για ακόμα μια φορά επανέρχονται σενάρια περί εκλογών. Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, και αφήνουμε τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα» είναι η απάντηση κύκλων του Μεγάρου Μαξίμου στο δημοσίευμα της  Bild.

Bild: Ο Τσίπρας εξετάζει πρόωρες εκλογές
Για σενάρια σκοπιμότητας από την Bild κάνει επίσης λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, επισημαίνοντάς σε σχόλιό του στο Twitter ότι η κυβέρνηση διαθέτει σαφή εντολή για διαπραγμάτευση και κοινά αποδεκτή λύση, και όχι για νέες εκλογές. «Η Bild φτιάχνει και πάλι σενάρια σκοπιμότητας» αναφέρει.


Η κυβέρνηση έχει σαφή εντολή για διαπραγμάτευση κ κοινά αποδεκτή λύση κ όχι για νέες εκλογές. Η Bild φτιάχνει και πάλι σενάρια σκοπιμότητας.
16 retweets21 favorites


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου