Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Κακλαμάνης: Αμεση σύγκληση της επιτροπής «Πόθεν Εσχες» για τη λίστα Νικολούδη



Ζητεί με την επιστολή του την άμεση συγκρότηση και σύγκληση της Επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής «μετά τις σημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις του συναδέλφου κ. Αλέξη Μητρόπουλου για το περιεχόμενο (πολιτικοί-δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες) της 'λίστας Νικολούδη'»

Να κληθεί ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής αρμόδιας για τον έλεγχο των δηλώσεων πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων ζήτησε, με επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης ζητεί με την επιστολή του την άμεση συγκρότηση και σύγκληση της Επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής «μετά τις σημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις του συναδέλφου κ. Αλέξη Μητρόπουλου για το περιεχόμενο (πολιτικοί-δημοσιογράφοι-επιχειρηματίες) της 'λίστας Νικολούδη'».

«Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας, εκτιμώ ότι στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής 'Πόθεν Έσχες' πρέπει να κληθεί ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις σοβαρότατες καταγγελίες του συναδέλφου μας, κ. Αλέξη Μητρόπουλου.

«Το θέμα αυτό δεν μπορεί να περιμένει ούτε μια ημέρα...» αναφέρει στην επιστολή του ο Δ' αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου