Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ομολογία Σακελλαρίδη ότι άδειασαν τα ταμεία: Χωρίς ΠΝΠ δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις



Ως όπλο για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το πρόβλημα ρευστότητας χαρακτήρισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των ταμείων και των ΟΤΑ.

«Αν δεν κάναμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μας έλειπαν λεφτά», τόνισε ο Γ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και ζητώντας ανάληψη ευθύνης από όλους.

Όσον αφορά στις έντονες αντιδράσεις δημάρχων και περιφερειαρχών και ύστερα από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ο ίδιος δηλώνει πως «οι δήμαρχοι πρέπει να καταλάβουν την κατάσταση».

Παράλληλα, ο κ. Σακελλαρίδης επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση έκανε πολλά βήματα για μια αμοιβαία λύση και τώρα αναμένεται η στάση της άλλης πλευράς. Ο ίδιος διαψεύδει τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στάση πληρωμών και τονίζει ότι δεν έχουν καμία βάση.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία, ενώ για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν στην ουσία δημοψήφισμα.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου