Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Συγκλονιστικές φωτογραφίες: Οι τζιχαντιστές αγκαλιάζουν ομοφυλόφιλους πριν τους λιθοβολήσουν!


Με σκοπό να δείξουν τον «καλό τους εαυτό» οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους διοχέτευσαν στο διαδίκτυο τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Νεαροί άνδρες και παιδιά συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη σε ερημική τοποθεσία, στην πόλη Χομς της Συρίας, που έχει καταληφθεί από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου να παρακολουθήσουν την δια λιθοβολισμού εκτέλεση δύο ανδρών, που κατηγορήθηκαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι.


Οι φωτογραφίες από την αποτρόπαια εκτέλεση κυκλοφόρησαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους με απώτερο στόχο να φανεί μια άγνωστη μέχρι σήμερα πλευρά των τζιχαντιστών, η «καλοσύνη» τους! Στις επίμαχες φωτογραφίες οι δήμιοι των δύο νεαρών, που είναι τέσσερις μαχητές του Ισλαμικού χαλιφάτου, αγκαλιάζουν τα θύματά τους, προτού τα εκτελέσουν, σε μια ένδειξη συμπόνοιας, αλλά και συγχώρεσης των αμαρτιών τους!


Τα δύο θύματα παραμένουν ψύχραιμα και θεωρείται ότι τους έχει χορηγηθεί ένα κοκτέιλ φαρμάκων, προκειμένου να μην είναι ανήσυχοι, λίγα λεπτά πριν την απάνθρωπη δια λιθοβολισμού εκτέλεσή τους. Το πλήθος, που ατάραχο παρακολουθεί την εκτέλεση, διψάει για αίμα και ένας προσεκτικός παρατηρητής θα δει ότι στην ερημική τοποθεσία της εκτέλεσης, έξω από την πόλη Χομς, υπάρχουν και αρκετές μοτοσικλέτες, κάτι που αποδεικνύει ότι κάποιοι ήρθαν από μακριά για να παρακολουθήσουν την  εκτέλεση των δύο ανδρών.


Στις φωτογραφίες εικονίζεται ένας από τους δήμιους να αγκαλιάζει με «συμπόνοια» ένα από τα θύματα, έναν νεαρό άνδρα με μαύρα μαλλιά και δερμάτινο τζάκετ, που μοιάζει να είναι εξαιρετικά ήρεμος. Τα πλήθη παρακολουθούν την εκτέλεση σε ημικύκλιο και στην τελευταία φωτογραφία τα δύο θύματα κείτονται νεκρά στο έδαφος, με τους τέσσερις εκτελεστές να συνεχίζουν να τους ρίχνουν «βροχή» από πέτρες!





Πηγή : protothema.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου