Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Υπόθεση Κωνσταντοπούλου: Γιατί δεν ανακτούν τα βίντεο από τα κινητά για να τελειώνουμε;



Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί το τελευταίο 48ωρο για τις καταγγελίες που αφορούν ανάρμοστη συμπεριφορά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου ως προς έναν υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης.

Δυο κοπέλες, ανάμεσά τους και η καταγγέλλουσα, κατέγραψαν το περιστατικό σε βίντεο, αλλά όπως λέει, αναγκάστηκαν να τα σβήσουν, μετά από απειλές της προέδρου της Βουλής.

«Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από τη φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κ. Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε», είπε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Η απορία που δημιουργείται έπειτα από αυτή την καταγγελία, είναι απλή και θα έδινε άπλετο φως στο συμβάν. Γιατί δεν ανακτούν από τα κινητά τους τηλέφωνα τα βίντεο που κατέγραψαν το περιστατικό; Η διαδικασία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, έναντι λογικού ποσού.



Πηγή : enikos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου