Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Η Ζωή ξέρει ποιοι έγραψαν τα συνθήματα έξω από τη Βουλή...



Ένα σχέδιο το οποίο πιθανότατα είχε στόχο να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από την συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε για την διαγραφή του χρέους, αλλά και που όλως τυχαίως συνέπεσε στα δελτία των 8, ήταν όλα όσα έγιναν χθες το βράδυ με αγνώστους να γράφουν συνθήματα στα τοιχία γύρω από την Βουλή.

Αυτό άφησε να εννοηθεί η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μάλιστα κατήγγειλε τα ΜΜΕ ως μέσα «προβοκατάτσιας» επειδή προφανώς μεταδίδουν γεγονότα που δεν της αρέσουν.

Μιλώντας στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, η κ. Κωνσταντοπούλου ούτε λίγο – ούτε πολύ κατηγόρησε ως προβοκάτορες όλους όσοι «τόλμησαν» να σχολιάσουν την αναγραφή συνθημάτων στην περίβολο του Κοινοβουλίου από αντεξουσιαστές, αυτών δηλαδή που μια εβδομάδα νωρίτερα εισέβαλλαν στη Βουλή.

Μάλιστα η Πρόεδρος έφτασε στο σημείο να συνδέσει χρονικά το γεγονός με τα εν εξελίξει κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών.

«Τα συνθήματα που αναγράφηκαν ακριβώς την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων την ημέρα κατά την οποία παραχωρούνταν η συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Αυτά τα συνθήματα έχουν ήδη καθαριστεί, ενδιαφέρθηκε η Βουλή για τον καθαρισμό τους μολονότι το συγκεκριμένο πεδίο υπάγεται σε αρμοδιότητα άλλων επομένως εκείνοι που επιμένουν να τροφοδοτούν ή να ανατροφοδοτούν μία συζήτηση η οποία έχει αυτοτελώς χαρακτήρα προβοκάτσιας θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και αυτό. Και φαντάζομαι ότι τα ΜΜΕ που ενδιαφέρθηκαν να βάλουν ως κεντρική είδηση ότι αναγράφηκαν συνθήματα θα ενημερώσουν ότι τα συνθήματα έχουν σβηστεί» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου