Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η κύρια Χριστοδουλοπούλου με τα όσα λέει προσβάλει την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού



Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Προκλητική για ακόμα μία φορά η κυρία Χριστοδουλοπούλου και πλέον τίθεται σοβαρό ζήτημα για τον πραγματικό ρόλο που εξυπηρετεί σε σχέση με τους λαθρομετανάστες.

Γιατί λαθρομετανάστες είναι κατά τον νόμο : ο μετανάστης που έχει εισέλθει λαθραία σε ξένη χώρα ή αποπειράται να κάνει κάτι τέτοιο και δεν είναι για αρχή ούτε μετανάστης, ούτε πρόσφυγας όπως θέλει να τον παρουσιάσει η Χριστοδουλοπούλου.

Προκλητική  και αδιάφορη για το κοινωνικό σύνολο της χώρας στην χώρα στην οποία δυστυχώς τοποθετήθηκε κάκιστα υπουργός μετανάστευσης εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στις πρωινές εκπομπές και έφτασε στο σημείο να πει προκλητικά ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες στην Αθήνα στους δρόμους και όσους βλέπουμε στις πλατείες το πρωί λιάζονται μόνο.

Επίσης όπως τόνισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου στον ΣΚΑΙ η ίδια έκανε μια βόλτα μόνη της εχθές στο κέντρο της Αθήνας και δεν είδε κανένα μετανάστη στον δρόμο, προκαλώντας με τα όσα είπε και εξοργίζοντας τον ελληνικό λαό διότι με τέτοιες ψεύτικες και παραπλανητικές διαπιστώσεις προσβάλλεται η νοημοσύνη του.

Η προκλητικότητα της και οι παραπλανητικές διαπιστώσεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου συνεχίστηκαν και στο MEGA λέγοντας ότι «δεν καραδοκούν τόσοι πολλοί λαθρομετανάστες (πρόσφυγες κατά την ίδια) να περάσουν στην Ελλάδα αφού υπολογίζουμε να φτάσουν το πολύ τις 100.000 μέσα στο 2015».

Αντί να μας πει τι θα κάνει για να προστατεύσει την χώρα που δεν αντέχει τέτοιες εισροές λαθρομεταναστών έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στα κανάλια και τους προέτρεψε να παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα διαφορετική από την πραγματική λέγοντας : «Όταν λέμε από το πρωί "λαθρομετανάστες", όταν λένε οι δήμοι έχουμε πρόβλημα, τι νομίζετε ότι ακούει η ΕΕ, δεν είναι σκουπίδια οι άνθρωποι, πρέπει να μάθει η ελληνική κοινωνία ότι έχει συνευθύνει, ότι όταν γίνεται πόλεμος στη γειτονιά της υπάρχουν επιπτώσεις, ότι πρέπει να έχει συνολική εικόνα, για να βοηθήσετε να αρχίσετε να τους αποκαλείτε πρόσφυγες γιατί αν μιλάτε για μετανάστες ή λαθρομετανάστες η ΕΕ δεν θα εγκρίνει κονδύλια».

Προσπάθησε να καταστήσει τους Έλληνες πολίτες συνυπεύθυνους για αυτή την τραγική κατάσταση των λαθρομεταναστών και με λίγα λόγια είπε ότι πρέπει να τους πάρουμε στο σπίτι μας και να τους φιλοξενήσουμε επειδή στην Γαύδο όπως είπε η ίδια τους τραπέζωσαν όσους βγήκαν στις ακτές του νησιού και έκαναν και κυνήγι για τους ταΐσουν»
Σε τέτοιες λογικές του παραλόγου κινείται η μεταναστευτική πολιτική του υπουργείου που ηγείται κακός η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

Σε ερώτηση για το πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι μετανάστες, αν όχι στους δρόμους, η κυρία Χριστοδουλοπούλου απάντησε και πάλι παραπλανώντας η μάλλον νομίζοντας ότι δεν έχουμε νοημοσύνη ότι «τους φιλοξενούν σε συγγενείς, πάνε σε οργανώσεις των ομοεθνών τους, πάνε σε ξενοδοχεία, και αν μένουν τρεις σε κάποιο παγκάκι το ίδιο συμβαίνει και με Έλληνες».

Τι εννοούσε με το ίδιο συμβαίνει με τους Έλληνες; Ο Έλληνας είναι στην χώρα του δεν έχει μπέι παράνομα αλλά για την Χριστοδουλοπούλου όλοι είμαστε το ίδιο.

Για να πατήσει πριν δύο μήνες στην απελευθέρωση τους είχε πει ότι θα τους δώσει άδεια σπίτια και ξενοδοχεία για να μένουν και άλλα πολλά παραπλανητικά χωρίς κανένα σχέδιο γιατί δεν την ενδιαφέρει να αλλάξει το σχέδιο που είχε από την αρχή και ήταν να αμολήσει τους λαθρομετανάστες και όπου βγει αδιαφορώντας για τις ίδιες τις ζωές των λαθρομετανάστων και τον δρόμο που θα πάρουν για να επιβιώσουν.

Δεν πιστεύω ότι είναι αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν αντιπροσωπεύουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί οι λίγοι που του κάνουν ζημιά στο εσωτερικό, πρόκειται για μειοψηφία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δυστυχώς ο Τσίπρας τους έχει ανάγκη γιατί τον βοήθησαν να γίνει κυβέρνηση και τώρα πληρώνει το τίμημα και μαζί με τον Τσίπρα και όλη η χώρα.

Όλο το ακραίο 4% πήγε σε λάθος θέσεις στο κυβερνητικό σχήμα και κάνει μεγάλη ζημιά, μπορεί ο Πρωθυπουργός να έχει την τακτική να τηρεί τις εσωκομματικές ισορροπίες αλλά η Ελλάδα δεν είναι ο εσωτερικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορείς να βάζεις τον οποιοδήποτε ακραίο σε σοβαρές κυβερνητικές θέσεις.

Την ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν την έχει ο Τσίπρας και όσο δεν αντιδρά φαίνεται ότι είναι υποχείριο των λίγων που δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και το κοινωνικό σύνολο αλλά οι προσωπικές τους πολιτικές και φιλοδοξίες.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου δεν έχει κρύψει ποτέ ότι υποστηρίζει την πολιτική ανοιχτών συνόρων, την κατεδάφιση του φράχτη στον Εβρο, την υποδοχή και ένταξη και όχι τον επαναπατρισμό των παράνομων μεταναστών και την παροχή ιθαγένειας όχι μόνο σε όσους αλλοδαπούς έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά και σε όσους μένουν εδώ αρκετά χρόνια, δεν το έκρυψε ποτέ, αντίθετα φταίει όποιος την τοποθέτησε γνωρίζοντας ότι τα όσα πιστεύει θα κάνουν κακό στην χώρα και στο κοινωνικό σύνολο έτσι και τα εφαρμόσει.

Τα κυκλώματα των διακινητών λαθρομεταναστών γνωρίζοντας πλέον ότι στην Ελλάδα ετοιμάζονται νομοσχέδια για μαζική νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών και μαζική παροχή ιθαγένειας ετοιμάζουν καραβιές από λαθρομετανάστες και η κατάσταση έχει ξεφύγει με αποκλειστικά υπεύθυνη την Χριστοδουλοπούλου.

Με αυτούς τους ρυθμούς που συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες στην χώρα σύντομα ο Πειραιάς  και η Αθήνα και τώρα που έρχεται το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα θα κατακλυστεί από παράνομους μετανάστες που δεν θα έχουν ούτε στέγη, ούτε εργασία, ούτε φαγητό.
Στο πρόβλημα αναφέρθηκε πρόσφατα με σκληρά λόγια και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης επισημαίνοντας: «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και εκ μέρους των Αθηναίων πολιτών λέω ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η κατάσταση όλοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη χώρα να κατευθύνονται άναρχα ή μάλλον σχεδιασμένα στην Αθήνα και να αφήνονται στην τύχη τους. Έρχονται τα πλοία από τα νησιά και αποβιβάζουν εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι κατευθύνονται στην Ομόνοια και στις πλατείες της πόλης».

Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και όσο αφήνει ο Πρωθυπουργός την Χριστοδουλοπούλου να κοροϊδεύει τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες στην Αθήνα και όσοι υπάρχουν λιάζονται τότε να ξέρει ότι κάνει μεγάλο κακό στην χώρα που τον εμπιστεύτηκε για άλλα πράγματα όμως όχι για να διαλύσει το εσωτερικό της φέρνοντας την ανομία και γεμίζοντας την λαθρομετανάστες.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου