Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Στη Μόσχα με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός






Για τη Μόσχα αναχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα η 13μελής αποστολή του Παναθηναϊκού ώστε την Τρίτη και την Πέμπτη να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στα δύο πρώτα ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Στην Αθήνα παρέμειναν οι Γκάνι Λαουάλ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Διαμαντάκος και Αντώνης Κόνιαρης λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Πριν την αναχώρηση των "πράσινων" ο Νίκος Παππάς δήλωσε: "Η ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4!

Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό".

Για τους τρεις παίκτες κάτω των 18 ετών που ακολουθούν την αποστολή στη Μόσχα (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος, Λούντζης και Παπαγιάννης), είπε: "Ότι στην ομάδα υπάρχουν τρεις νέοι παίκτες κάτω των 18 χρονών αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτούς ώστε να δείξουν ότι θα στηριχθεί η ομάδα επάνω τους τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλη και πρωτόγνωρη  η εμπειρία που θα πάρουν σε ένα τέτοιο γήπεδο κόντρα σε αυτή την ομάδα".

Τέλος υποστήριξε: "Αγωνιστικά ξέρουμε ποια είναι η ΤΣΣΚΑ και ειδικά μέσα στην έδρα της πόσο ισχυρή είναι, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν".



Πηγή : Nooz.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου