Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Άκης, Σημίτης, Βενιζέλος, Βάσω: δεν μπορούν πλέον να ανταλλάξουν ούτε καλημέρα



Ποιος θα το περίμενε πριν από δυο ή και τρεις δεκαετίες ότι Τσοχατζόπουλος, Σημίτης, Βενιζέλος και Βάσω Παπανδρέου δεν θα μπορούσαν να ανταλλάξουν ούτε καλημέρα.

Κι όμως εν έτει 2015 οι άλλοτε ισχυροί δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ περιορίστηκαν σε τυπικές κουβέντες και ψυχρές χειραψίες προσερχόμενοι να καταθέσουν ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη του πρώην υπουργού για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά κατευθύνθηκε στα έδρανα όπου κάθονταν οι πρώην "σύντροφοί" του λέγοντας "καλημέρα σε όλους", ενώ έδωσε το χέρι του στον Βαγγέλη Βενιζέλο.

"Καλημέρα Βαγγέλη" του είπε. "Γεια σου Ακη" απάντησε εκείνος κοφτά και του γύρισε την πλάτη.

Στη συνέχεια ο Τσοχατζόπουλος πλησίασε τον Κώστα Σημίτη και τον χαιρέτησε λέγοντάς του "Καλημέρα πρόεδρε", με τον πρώην πρωθυπουργό να του δίνει παγωμένα το χέρι του.

Στη συνέχεια ο κ. Τσοχατζόπουλος χαιρέτησε τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου επί κυβερνήσεων Σημίτη, Σωκράτη Κοσμίδη και τη Βάσω Παπανδρέου διά χειραψίας.

Η κατάθεση όμως των ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν ξεκίνησε καθώς προηγούνταν καταθέσεις μαρτύρων του κατηγορητηρίου και έτσι το δικαστήριο έδωσε νέες ημερομηνίες:

στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο και στον Κώστα Σημίτη για τις 13 Μαΐου

στη Βάσω Παπανδρέου και στον Γιάννο Παπαντωνίου για τις 20 Μαΐου  

στους πρώην αρχηγούς του στρατεύματος Παραγιουδάκη, Ιωαννίδη και Τζογάνη στις 27 Μαΐου



Πηγή : pathfinder.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου