Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ντόρα κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου, Κατρούγκαλου και Παρασκευόπουλου





Την άποψη ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Γιώργος Κατρούγκαλος και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου νομοθετούν με βάση την πελατεία τους, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Δεν είναι η κ. Κωνσταντοπούλου δικηγόρος ανθρώπων με παραβατικότητα;» διερωτήθηκε.

Η πρώην υπουργός έβαλλε όμως και προσωπικά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι η μητέρα μου είχε πει: «ο Θεός να σε φυλάει από νεόπλουτο εργοδότη που συμπεριφέρεται στις καθαρίστριες και τους θυρωρούς σαν να είναι τσάρος πασών των Ρωσιών.»

«Την Πέμπτη, η κ. πρόεδρος της Βουλής επέτρεψε τον εαυτό της συμπεριφορά που μού έβγαλε απελπισία μαύρη... Συνέκρινε τα θύματα της τρομοκρατίας που είχαν μπει με άδεια στη Βουλή με αυτούς που εισέβαλαν στη Βουλή, είναι αυτό το ήθος της Αριστεράς;» διερωτήθηκε.

«Δεν είναι τα θύματα της τρομοκρατίας και οι τρομοκράτες όλοι ίδιοι, αυτό θα μάς πει σε λίγο η κ. Κωνσταντοπούλου» επισήμανε.

Εξάλλου, άφησε υπόνοιες ότι η κυβέρνηση οδηγεί εσκεμμένα τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και τους εταίρους σε αδιέξοδο. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται μόνο σε απειρία» δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να κλείσει τη συμφωνία, έχει λαϊκή εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση με κατάληξη, δεν έχει εντολή να οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια» επισήμανε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται μόνο σε απειρία...» πρόσθεσε.




Πηγή 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου