Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Μητέρα Αξαρλιάν: "Νιώθω ντροπή για το νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου"


Μεταξύ των συγγενών θυμάτων τρομοκρατικών επιθέσεων που βρίσκονται στη Βουλή για να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση της Ολομελείας επί του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα βρίσκεται και η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν ο οποίος σε ηλικία 20 ετών έπεσε νεκρός στην Καραγεώργη Σερβίας από ρουκέτα της 17 Νοέμβρη με στόχο τον τότε Υπουργό Γιάννη Παλαιοκρασσά.

Κατά την είσοδό της στο κτήριο η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν δήλωσε: "Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στην πολιτεία ότι καλό θα ήταν κάποτε να ασχοληθεί και με τα θύματα της τρομοκρατίας με τον ίδιο ζήλο που επιδεικνύει προς την άλλη πλευρά. Δυστυχώς παρά τις παραστάσεις μας σε όλους τους υπουργούς Δικαιοσύνης δεν έχει γίνει τίποτα. Η πολιτεία δεν έχει δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για τα θύματα της τρομοκρατίας. Για την πολιτεία δυστυχώς δεν υπάρχουμε. Η πολιτεία έχει μάτια μόνο για την άλλη πλευρά της τρομοκρατίας και όχι για τη δική μας. Ο συμβολισμός που συνδέεται με τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων και τα αισθήματα όλων μας. Λυπάμαι».
Σε επιστολή που μοίρασαν προς τους βουλευτές , οι συγγενείς των θυμάτων τρομοκρατίας και μέλη του Συλλόγου "ΩΣ ΕΔΩ" χαρακτηρίζουν φωτογραφική ειδική διάταξη του νομοσχεδίου με την οποία ο Σάββας Ξηρός θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του κατ' οίκον και καλούν τους βουλευτές να μην επιτρέψουν να υποταχθεί η Δημοκρατία στην τρομοκρατία.






Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου