Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Συμμετοχές - έκπληξη στο Μνημόσυνο του Καραμανλή



Mετατροπή της εκδήλωσης σε συγκέντρωση αμφισβήτησης του Αντώνη Σαμαρά;

Πολλά και περίεργα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι θα ανέβουν αύριο το πρωί στον λόφο της Φιλοθέης για να παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο για τα 17 χρόνια από την εκδημία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Πληροφορίες από την κεντροδεξιά πολυκατοικία αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να παραστούν- πέραν του Αλέξη Τσίπρα - είναι ο Πάνος Καμμένος , ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νίκος Νικολόπουλος και αρκετοί ακόμη πρώην παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας που αποχώρησαν από την παράταξη τα τελευταία χρόνια διαφωνώντας έντονα με τις επιλογές της ηγεσίας.

Πάντως μπροστά στο ενδεχόμενο μετατροπής της εκδήλωσης σε συγκέντρωση αμφισβήτησης - αποδόμησης του Αντώνη Σαμαρά οι ιθύνοντες επικοινωνούν με διάφορους … ενοίκους της … πολυκατοικίας συστήνοντας ψυχραιμία και σεβασμό στη μνήμη του Εθνάρχη.

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα συναντηθούν ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή σε μια περίοδο μάλιστα που το κλίμα εντός της ΝΔ παραμένει τεταμένο. Οι δυο πρώην πρωθυπουργοί έχουν να τα πουν από κοντά από την Κυριακή της Τυρινής, μια μέρα πριν δηλαδή από την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να παραβρεθεί στο μνημόσυνο και εκεί οφείλεται και η αλλαγή της ημέρας αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να τελεστεί την Τετάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ, τηλεφώνησε και ζήτησε την αλλαγή ημερομηνίας αφού την Τετάρτη θα βρίσκεται εκτός.


Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου