Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τις καταργεί με νόμο άλλες χώρες τις χρησιμοποιούν για την ασφάλεια τον πολιτών τους - Ελ Σαλβαδόρ- Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας 400 κακοποιοί


Ελ Σαλβαδόρ- Σε φυλακή υψίστης ασφαλείας 400 κακοποιοί

Περίπου 400 φυλακισμένοι κακοποιοί στο Ελ Σαλβαδόρ ανακοινώθηκε ότι μεταφέρονται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η επικοινωνία τους με τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος στις οποίες ανήκουν, καθώς η χώρα γνωρίζει νέα έξαρση της βίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι κρατούμενοι, οι οποίοι μέχρι σήμερα ήταν έγκλειστοι σε φυλακές στο βόρειο και στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θα μεταχθούν στη φυλακή Ισάλκο, περίπου 60 χλμ. δυτικά της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ, ανέφερε μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter η Γενική Διεύθυνση Σωφρονιστικών Καταστημάτων του Ελ Σαλβαδόρ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για “πολύ επικίνδυνους φυλακισμένους”, για τους οποίους θα εφαρμόζεται πλέον “καθεστώς ενισχυμένης ασφάλειας”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήδη στις αρχές της εβδομάδας 1.100 άλλοι κρατούμενοι, μέλη συμμοριών, μεταφέρθηκαν σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα, ώστε να απομακρυνθούν από μέλη των οικογενειών τους και τις συμμορίες τους.



Πηγή : enikos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου