Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δικαστική νίκη του Παναθηναϊκού


Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα από τη Super League η οποία είναι υποχρεωμένη να παραδώσει τα πρακτικά και το ηχητικό απόσπασμα της επεισοδιακής συνεδρίασης στις 24/2
Εκείνη η συνεδρίαση είχε χαρακτηριστεί από τη φραστική επίθεση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τη χειροδικία από άγνωστο στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει τα πρακτικά της συνεδρίασης από τη Super League, όπως και το ηχητικό απόσπασμα, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στις νομικές διαδικασίες που κίνησε στην ελληνική δικαιοσύνη, με τη διοργανώτρια αρχή ν’ αρνείται να τα δώσει, επικαλούμενη το καταστατικό.

Οι «πράσινοι» κατέφυγαν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να τα πάρουν, η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εκδικάστηκε υπέρ του «τριφυλλιού» την Τετάρτη (1/4) και πλέον, ο συνεταιρισμός είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το ηχητικό clip την Πέμπτη (2/4).

Η δικαστική αυτή νίκη έχει περισσότερο συμβολική αξία, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε κατηγορήσει επανειλημμένως τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Μποροβήλο,  ότι δεν υπηρετεί τα συμφέροντα όλων, αλλά συγκεκριμένων ομάδων και προσώπων.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου