Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ευ. Τσακαλώτος: Λάθος που δεν πήραμε χρήματα από τις 20/2


Για λάθος της κυβέρνησης που δεν εξασφάλισε χρήματα από τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

"Εμείς κάναμε ένα λάθος. Ήταν λάθος μας που στις 20/2 δεν σιγουρέψαμε ότι αυτή η συμφωνία θα ήταν το σήμα η ΕΚΤ να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να δώσει λεφτά. Δεν το σιγουρέψαμε αυτό, αυτό ήταν λάθος. Τακτικό, στρατηγικό λάθος", είπε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο αναπληρωτής υπουργός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε περίπτωση ρήξης με τους εταίρους.

"Αν φθάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν υπάρξει συμφωνία σε αυτό, τότε υπάρχει μια πολιτική κρίση και εκεί θα φανούν οι συσχετισμοί για την υποστήριξη που έχουμε. Θεωρώ ότι αν έχεις μια διαπραγματευτική ομάδα δεν μπορεί να πει στους άλλους, αν κάνετε το Α εμείς θα κάνουμε το Β και αν κάνετε εσείς το Γ θα κάνουμε εμείς το Δ. Εγώ λέω θα υπάρχει πολιτικό ζήτημα και με ωριμότητα με τον κόσμο που μας υποστηρίζει θα αποφασίσουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε με όλα ανοιχτά τα ενδεχόμενα", δήλωσε.


Πηγή : mega.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου