Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ρωσίδα τραυματιοφορέας χλεύαζε ετοιμοθάνατους ασθενείς με αρρωστημένες selfies



Εξοργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων απειλούν με μηνύσεις

Με χαρακτηρισμούς «άλλος ένας βλάκας» ή «πόσο μισώ αυτή τη δουλειά» η Kulikova ανέβαζε selfies στα social media

Είναι από τις πιο αρρωστημένες selfies που μπορεί να βγάλει κάποιος. Ο λόγος για μια Ρωσίδα τραυματιοφορέα η οποία συνήθιζε να βγάζει φωτογραφίες με ασθενείς που πέθαιναν μέσα στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια τις ανέβαζε στα social media.



Η «ανάλγητη και αναίσθητη», όπως την χαρακτήρισαν συνάδελφοί της Tatiana Kulikova ανέβαζε τις φωτογραφίες τις οποίες συνόδευε με αποκρουστικές λεζάντες και χειρονομίες.

Συγγενείς που είδαν τις φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων εξοργίστηκαν και κατήγγειλαν στις αρχές την 25χρονη τραυματιοφορέα η οποία χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Με χαρακτηρισμούς «άλλος ένας βλάκας» ή «πόσο μισώ αυτή τη δουλειά» η Kulikova ανέβαζε selfies στις οποίες πόζαρε όλο καμάρι. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη δουλειά της ενώ δεν αποκλείεται οικογένειες των θυμάτων να υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον της.

«Είναι προφανές ότι όσο έβγαζε τις εν λόγω φωτογραφίες δεν έδινε καμία προσοχή στους ασθενείς που ήταν ετοιμοθάνατοι», λέει εκπρόσωπος των τραυματιοφορέων.


Με αυτή την απρεπή χειρονομία συνόδευε ασθενή που είχε πέσει θύμα τροχαίου και πάλευε για τη ζωή του


Με το σήμα της νίκης ποζάρει με ασθενή που έχει υποστεί καρδιακή προσβολή και γράφει: «Αλλος ένας βλάκας»


Η Tatiana Kulikova παραδέχθηκε τις αρρωστημένες πράξεις της αλλά δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου