Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κάλεσμα φρίκης του ISIS: Σκοτώστε αυτούς τους 100 Αμερικανούς


Ενα κάλεσμα φρίκης προς οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους για την εκτέλεση 100 αμερικανών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων απηύθυνε η οργάνωση που αυτοαποκαλείται Islamic State Hacking Division, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SITE.

Μάλιστα, η οργάνωση χάκερ υπέκλεψε πληροφορίες για τους στρατιωτικούς της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού και του Ναυτικού, δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο ονόματα, διευθύνσεις και φωτογραφίες τους.
Οι χάκερ δήλωσαν ότι πήραν τις πληροφορίες από server, βάσεις δεδομένων και e-mail της κυβέρνσης. Τόνισαν δε ότι οι 100 αυτοί στρατιωτικοί έχουν στοχεύσει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, τη Συρία και την Υεμένη, ενώ κάλεσαν τους οπαδούς του ISIS να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον τους.
Το FBI και το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερεαν προς τους New York Times ότι είναι ενήμεροι για τις απειλές και ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο, στρατιωτική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα, ότι οι περισσότερες πληροφορίες των στελεχών είναι διαθέσιμες στις δημόσιες καταγραφές και οι σέρβερ της κυβέρνησης δεν φαίνεται να έχουν «παραβιαστεί».
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ ηγούνται ενός διεθνούς συνασπισμού με στόχο το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία, όπου οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν καταλάβει περιοχές.


Πηγή: AFP
Επιμέλεια: Ν.Δ.

Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου