Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Διαψεύδει ο Πανούσης μετά την θύελλα στο iefimerida.gr: Αποκυήματα φαντασίας ότι ελευθερώνονται οι μετανάστες - Καταγγέλλει Οργανωμένη προβοκάτσια και τα ρίχνει σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στο iefimerida.gr ότι ισχύουν τα όσα δημοσιεύτηκαν περί απελευθέρωσης των όλων των παράνομων μεταναστών.

«Πρόκειται για αποκυήματα φαντασίας» λέει ο αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στο iefimerida.gr και προσθέτει: «Ξαφνικά περιμένει όλος ο κόσμος να ανοίξουν απόψε τα σύνορα και να βγουν οι μετανάστες έξω. Δεν έχω πει ποτέ εγώ τέτοια πράγματα». Εκανε λόγο μάλιστα για «οργανωμένη επιχείρηση προβοκάτσιας» αφήνοντας να εννοηθεί ότι προέρχεται από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ που πρόκειται να απομακρυνθούν με τις κρίσεις.

Οταν ρωτήθηκε αν υπάρχει η διαβαθμισμένη εντολή, απάντησε πως μπορεί να υπάρχει αλλά δεν είναι πολιτική απόφαση.

«Διερευνά το θέμα ο αρχηγός της Αστυνομίας και το επιτελείο. Πιθανόν κάποιος ταξίαρχος να έχει βγάλει κάποια διαταγή. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή αργούν οι κρίσεις, κάποιος δημιουργεί τέτοια ζητήματα. Και οι κρίσεις αργούν, έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και 4-5 μέρες»

Σύντομα αναμένεται ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από το μέγαρο Μαξίμου.



Πηγή: iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου