Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ιωάννινα: Θύμα ενδοσχολικής βίας ο Βαγγέλης Γιακουμάκης διαπιστώνει η ΕΔΕ



Θύμα bullying-ενδοσχολικής βίας από παρέα συμφοιτητών του είχε πέσει ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, όπως επιβεβαιώνεται από το πόρισμα-καταπέλτης της Ενορκης Διοικητικης Εξέτασης. Πρόκειται για εσωτερική έρευνα που έχει να κάνει με τυχόν ευθύνες υπευθύνων της Σχολής και δεν έχει σχέση με την αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πόρισμα το οποίο διενήργησε κλιμάκιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ)-«Δήμητρα» με επικεφαλής τον νομικό Ανδρέα Αθανασόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και κατατέθηκε στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΓΟ.

Ηδη, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει γνώση του πορίσματος, οπότε το ανώτατο όργανο του οργανισμού θα αποφασίσει τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Στο πολυσέλιδο πόρισμα περιλαμβάνονται τουλάχιστον 18 καταθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται πλήρως ότι ο Βαγγέλης είχε πέσει θύμα άγριου χλευασμού και κακής συμπεριφοράς από παρέα συμφοιτητών του. Αρκετά βίαια σκηνικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την εξαφάνιση-θρίλερ του Βαγγέλη επιβεβαιώνονται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ενδοσχολικής βίας από την επιτροπή απαιτούσε πολύ λεπτούς χειρισμούς, καθώς και λεπτομερή εργασία προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν η έρευνα με κατεπείγουσα διαδικασία. Στόχος των αρμοδίων της επιτροπής ήταν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν λεπτομερή εικόνα για όσα συνέβησαν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου