Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η στιγμή της σύγκρουσης των ελικοπτέρων στην Αργεντινή




Ενα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που συγκρούονται στον αέρα τα δύο ελικόπτερα στην Αργεντινή κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής "Dropped" του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου TF1, σηματοδοτώντας την μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία των τηλεοπτικών ριάλιτι επιβίωσης.
Νεκροί οκτώ Γάλλοι, ανάμεσά τους η ιστιοπλόος Φλοράνς Αρτό και η κολυμβήτρια Καμίγ Μυφά, σκοτώθηκαν στην Αργεντινή όταν τα δύο ελικόπτερα που είχαν ναυλωθεί από την παραγωγή για τις ανάγκες της εκπομπής συγκρούστηκαν.
Οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η Φλοράνς Αρτό, 57 ετών, η Καμίγ Μυφά, 25 ετών και ο πυγμάχος Αλεξίς Βαστίν, 28 ετών, βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων. Τα πέντα άλλα μέλη της ομάδας του "Dropped" που σκοτώθηκαν ήταν, σύμφωνα με τις αρχές της Αργεντινής, "οι Λοράν Σμπασνίκ, Λουσί Μέι-Νταλμπί, Βολόντια Γκινάρ, Μπρις Γκιλμπέρ και Εντουάρ Ζιλ". Οι δύο αργεντινοί πιλότοι των ελικοπτέρων είναι επίσης νεκροί.

«Οπως φαίνεται, τα δύο ελικόπτερα συγκρούσθηκαν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Δεν υπάρχουν επιζώντες. Δεν γνωρίζουμε σε τι οφείλεται η σύγκρουση, οι μετεωρολογικές συνθήκες ήταν καλές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.





Πηγή 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου