Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ευρωλίγκα: Με προβλήματα ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια - Κόντρα στη Ρεάλ ο Παναθηναϊκός




Κρίσιμες αναμετρήσεις δίνουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Οι ερυθρόλευκοι με νίκη στη Βιτόρια επί της Λαμποράλ Κούτσα (22:00) εξασφαλίζουν την παρουσία στα προημιτελικά ενώ οι πράσινοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση απέναντι στη Ρεάλ (20:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ στο ΣΕΦ δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.Μπορεί να ήταν μόλις η 2η ήττα όμως ήταν αρκετή για να τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο ενόψει των πλέι-οφ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των Σπανούλη, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλη ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σλούκας και Λαφαγέτ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μπόρις Σούλγκα (Ουκρανία).

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να βάλουν τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, οι οποίες έβαλαν σε κίνδυνο την παρουσία του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το τριφύλλι από εκεί που κυνηγούσε τη 2η προνομιούχο θέση, βρίσκεται πλέον στο κυνήγι της πρόκρισης, η οποία θα έρθει σε μεγάλο ποσοστό με νίκη απόψε επί της Ρεάλ. Φυσικά το έργο των πρασίνων απέναντι στην ισπανική ομάδα μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού η Ρεάλ μετράει μόλις μια ήττα έχοντας εξασφαλίσει φυσικά την πρόκριση αλλά όχι και την 1η θέση. Το θετικό για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία).



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου