Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μητσοτάκης κατά Βαρουφάκη: «Πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας»



Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στη Real News. Εκτιμά ότι η συμφωνία με τους εταίρους «είναι νομικά στον αέρα» αφού δεν πέρασε από τη Βουλή, ενώ για τη διαπραγμάτευση τονίζει ότι «η σκληρότητα της κυβέρνησης εξαντλήθηκε στη μετονομασία της τρόικας σε "θεσμούς"».

Ιδιαίτερα επικριτικός είναι απέναντι στον Υπουργό Οικονομικών, Γ.Βαρουφάκη, δηλώνοντας πως δεν είναι σοβαρή εικόνα να μιλάει για δημιουργική ασάφεια: «Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας, αλλά υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας σε συνοικιακό καφενείο».

Ανοικτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνει, επίσης, ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ.

«Το ερώτημα δεν είναι με ποιον αρχηγό θα πάμε στις επόμενες εκλοφές αλλά με ποια ιδεολογική φυσιογνωμία, με ποια οργανωτική υποδομή και με ποιο πολιτικό προσωπικό, είπε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας επίσης πως στη ΝΔ, «πρέπει να μεταρρυθμίσουμε το σπίτι μας». Ερωτηθείς αν θα βάλει υποψηφιότητα για διαδοχή, περιορίστηκε να πει: «Θα μου κάνετε το ερώτημα αυτό εφόσον τεθεί τέτοιο ζήτημα» λέει σε σχετικό ερώτημα.


Πηγή : huffingtonpost.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου