Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Άκουσαν τη φωνή της νεκρής μητέρας να καλεί σε βοήθεια! Ανατριχιαστικές μαρτυρίες των διασωστών!



Το περιστατικό που συνέβη στη Γιούτα των ΗΠΑ το βράδυ της Παρασκευής. Η μητέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που ανατράπηκε και έπεσε με την οροφή σε ποτάμι. Το μικρό της κοριτσάκι επέζησε επί 14 ώρες μέχρι που οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο. Η μητέρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχασε αμέσως τη ζωή της... κι όμως οι διασώστες ισχυρίζονται ότι άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια πολλές ώρες μετά το θάνατό της!
Είναι μια ιστορία που είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική. Η περιγραφή των τριών ανδρών που έσπευσαν σε βοήθεια είναι σαφής.
Έβαλαν λένε σε κίνδυνο τη δική τους ζωή μπαίνοντας στα παγωμένα νερά του ποταμού καθώς άκουγαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια.

Τη φωνή που περιγράφουν ως “απαλή” ισχυρίζονται ότι την άκουσαν και οι τρεις διασώστες.
Το ότι υπήρχε πιθανότητα να υπάρχει κάποιος ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο τους παρακίνησε να δώσουν τα πάντα.


Εάν δεν άκουγαν τη φωνή, πιθανότατα δεν θα είχαν μπει στο νερό άμεσα, και πιθανότατα το μωρό δεν θα είχε ανασυρθεί ζωντανό.
Τώρα λένε πως έζησαν μια μεταφυσική εμπειρία, σαν η μητέρα, από τον άλλο κόσμο να τους καλούσε να μπουν στο ποτάμι και να προλάβουν να βγάλουν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου το παιδί της ζωντανό.



Κανείς από τους διασώστες δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση. Πλάι στο ποτάμι επίσης είναι δύσκολο έως αδύνατο να ακούσει κανείς μια “απαλή” γυναικεία φωνή...
Είτε πρόκειται για ομαδική παραίσθηση είτε απλά για κάτι διαφορετικό που δεν μπορεί να εξηγήσει η ανθρώπινη λογική...


Πηγή : DailyMail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου