Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τα σενάρια για την… ανατροπή της Ζωής στη Βουλή



Η περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε προκαλέσει από την πρώτη στιγμή… συζητήσεις, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι πόνταραν τα χρήματά τους στην προοπτική να εξελιχθεί η Πρόεδρος της Βουλής σε “βραχνά” για τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να δικαιώνουν εκείνους που ανησυχούσαν από την πρώτη στιγμή, και σήμερα, το… σενάριο έχει προχωρήσει.

Αρκετοί λοιπόν διαβάζουν προσεκτικά την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να δουν ποιοί θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Προεδρία της Βουλής.

Στην περίπτωση φυσικά που η σημερινή κατάσταση… ξεφύγει, και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αναγκαστεί να επιλέξει την οδό της απόσυρσής της.

Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, πολλοί που γνωρίζουν τις ισορροπίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πώς σκέφτεται το Μέγαρο Μαξίμου, θεωρούν περίπου δεδομένη την υποψηφιότητα του Δημήτρη Βίτσα.

Ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, και διαθέτει την εκτίμηση ή έστω ανοχή και των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων.

Ως… προχωρημένη εναλλακτική ακούγεται το όνομα του Στάθη Παναγούλη, αν ο Αλέξης Τσίπρας επιλέξει να εκπλήξει, και να αξιοποιήσει για άλλη μια φορά τη δυναμική της επικοινωνίας.


 Πηγή: Εφημερίδα Παρασκήνιο, ysterografa.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου