Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μπακογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γυρίσει σελίδα



"Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γυρίσει σελίδα...να ξανασυσταθεί, χρειάζεται πλέον επανίδρυση", δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή "Ακραίως".

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά: "Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα που πρέπει να αποφασίσει το έκτακτο συνέδριο, η οργανωμένη βάση της ΝΔ".

"Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται άλλους ανθρώπους στην ηγεσία, νέους ανθρώπους", συμπλήρωσε, ενώ στο ερώτημα αν η ίδια έχει βλέψεις για την αρχηγία του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προσωπική ατζέντα.

"Θα σταθώ αρωγός στην πρωτοπορία της αλλαγής", τόνισε.

Σχετικά με το θέμα έκτακτου συνεδρίου, το οποίο αρκετοί βουλευτές αλλά και γαλάζια στελέχη είχαν θέσει τόσο στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, όσο και σε εκείνη του Πολιτικού Συμβουλίου, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε ότι έχει πει στον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν έχει λόγο να το φοβάται, καθώς αν η βάση του κόμματος τον κρατήσει στην ηγεσία, θα βγει ενδυναμωμένος.

Όσον αφορά την κυβέρνηση, η πρώην υπουργός δήλωσε ότι "δεν έχει εντολή για ρήξη, αλλά για σκληρή διαπραγμάτευση".

"Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα έδινε πλειοψηφία σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή. Έδωσε πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαβεβαίωσε ότι θα διαπραγματευτεί σκληρά αλλά δε θα διακινδυνεύσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ", πρόσθεσε.

"Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει, να διαπραγματευτεί και να φέρει έναν έντιμο συμβιβασμό στη Βουλή", είπε, ζητώντας "να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια".



Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου