Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Κ. Καραγκούνης: Η συμπεριφορά της Ζ. Κωνσταντοπούλου, ευτελίζει το Κοινοβούλιο


Κριτική στην πρόεδρο της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, άσκησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, σχετικά με το θέμα για την ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η οποία τελικά αποσύρθηκε μετά τη θύελλα αντιδράσεων.
Ο κ. Καραγκούνης κατηγόρησε την πρόεδρο της Βουλής ότι «η συμπεριφορά της προκαλεί τους πάντες και ευτελίζει το Κοινοβούλιο», χαρακτηρίζοντας την πρωταγωνίστρια στη μετατροπή της Βουλής σε θέατρο του παραλόγου.

«Γίναμε και πάλι μάρτυρες ενός συνεχούς φλερτ και μιας συστηματικής υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής από την κ. Κωνσταντοπούλου», πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας το λόγο του διχαστικό. «Έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί επίσημα κείμενα του ΟΟΣΑ, επιχειρώντας να συκοφαντήσει τη Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά στην εργαλειοθήκη. Η ανευθυνότητα και η ασυναρτησία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πια όρια», είπε.

Νωρίτερα, ο κ. Καραγκούνης είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία η ΝΔ επέκρινε την κυβέρνηση με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα αλλά και το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση κρατουμένων με αναπηρία και προβλήματα υγείας. Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε ότι «στο μόνο που είναι συνεπής η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, είναι στις δεσμεύσεις της προς τους κουκουλοφόρους που καίνε, λεηλατούν και βεβηλώνουν ανενόχλητοι, να απελευθερώσει τρομοκράτες-δολοφόνους και μάλιστα με φωτογραφικά νομοσχέδια». Επίσης, έκανε λόγο για «μάσκες που έχουν πέσει εδώ και καιρό» και έχουν αντικατασταθεί από «κουκούλες που πανηγυρίζουν για την απελευθέρωση του δολοφόνου Ξηρού καίγοντας την Αθήνα».


Πηγή : eklogika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου