Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Χειροκρότημα και συγκίνηση στο "αντίο" των παικτών του ΟΦΗ


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ βγήκαν στο χορτάρι του "Γεντί Κουλέ" και αποχαιρετήσαν τους φιλάθλους μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

O OΦΗ δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου ματς καθώς λίγές ώρες νωρίτερα ο Νίκος Μαχλάς είχε ανακοινώσει την απόφαση για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Super League, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πέσουν τίτλοι τέλους χωρίς να έχουν τον τελευταίο λόγο οι φυσικοί πρωταγωνιστές, οι παίκτες.

Οι -λίγοι και ηρωικοί εδώ και καιρό- ποδοσφαιριστές των Κρητικών βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γεντί Κουλέ" για να αποχαιρετήσουν τους φίλους της ομάδας που δεν τους εγκατέλειψαν σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές και που είχαν συγκεντρωθεί στις εξέδρες, με τις στιγμές που εκτυλίχτηκαν να είναι ανατριχιαστικές.

Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν το γύρο του γηπέδου χειροκροτώντας τους φιλάθλους και η συγκίνηση ήταν έκδηλη, με χαρακτηριστική την περίπτωση του Γιώργου Μακρή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν εμφανώς στενοχωρημένος και δεν ήθελε να πει πολλά στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης για τον αγώνα που έδωσε η ομάδα του τους τελευταίους μήνες αλλά και την απόφαση της διοίκησης να τραβήξει τον... διακόπτη.

"Όταν ανέλαβα ήμασταν στους 17 βαθμούς. Ήρθε η αφαίρεση βαθμών. Χωρίς αυτή θα μπορούσαμε να είμαστε τους 26. Παρά όλα τα προβλήματα υπογράφω πως η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Superleague. Δεν είμαι νομικός για να σχολιάσω αυτή την απόφαση".

Aπό την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι παίκτες του ΟΦΗ.

"Για μένα ο ΟΦΗ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η χειρότερη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον ΟΦΗ. Έγιναν πολλά λάθος πράγματα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου, του κόσμου η κακομοιριά και η μιζέρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να οργανώσουν και να μεθοδεύσουν τα πράγματα προς την κατάσταση που πρέπει για να φτάσει ξανά στο σημείο που αξίζει.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, έχω προσφέρει λιγότερα από όσα έχω εισπράξει, μακάρι να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ".



Πηγή : sport24.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου