Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Επιβεβαιώνει την είδηση του βιασμού της 19χρόνης και το μπλογκ του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 Γιώργου Καραϊβάζ.



Καταρχήν το θύμα είναι μια 19χρονη (20χρονη κατά την Αστυνομία) κοπέλα υπήκοος Ελλάδας, αλλά ως πρώτης γενιάς παιδί μεταναστών. Οι γονείς της είναι υπήκοοι Αλβανίας.

Η κοπέλα μετακινήθηκε από την περιοχή της Ομόνοιας με ταξί προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, έχοντας ως συνεπιβάτη τον ενα από τους μετέπειτα 4 κατά την καταγγελία της βιαστές της, ενώ ο δεύτερος τους υποδέχτηκε στην πόρτα.

Ήδη έχει συλληφθεί ο ένας από τους 4 ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί.

Απόσπασμα από το άρθρο  του bloko.gr..

Ο βιασμός της 19χρονης Ελληνίδας από τα γουρούνια τους Πακιστανούς

Σχόλιο..

Τα υπόλοιπα που γράφει στο άρθρο του ο κύριος Καραϊβάζ αφορούν δικές του πολιτικές τοποθετήσεις,για το αν και πόσο χρησιμοποιεί τέτοιου είδους περιστατικά η Χρυσή Αυγή για ρατσιστική προπαγάνδα....και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν,για να τις αναπαράγω..Ειδικά την ώρα που το κύριο θέμα,είναι το φρικιαστικό συμβάν του βιασμού της 19χρόνης,κάτι που κύριος Καραϊβάζ το «ακουμπάει» σχεδόν «επιδερμικά» και περιμένει πρώτα να δει από την ιατροδικαστική έκθεση αν ισχύει η καταγγελία του βιασμού ή ήταν κάτι που έγινε με την συγκατάθεση της κοπέλας.!!!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ...και δεν θέλω να προσθέσω κάτι γιατί τον παρακολουθώ χρόνια και γνωρίζω πως ο κύριος Καραϊβάζ..και επίπεδο έχει αλλά και δημοσιογραφική δεοντολογία.. Νομίζω όμως πως στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει μεγάλο λάθος.

Κι αυτό γιατί η κοπέλα ήταν από τα άτομα που πήγαν για να υποστηρίξουν τους μετανάστες στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο...και όχι για να τους δυσφημήσουν..με τόσο άσχημο τρόπο..
Εξάλλου αν η κοπέλα λέει ψέματα γιατί έτρεχε γυμνή μέσα στους δρόμους και που πήγαν οι υπόλοιποι τρεις πακιστανοί και τους ψάχνει η Αστυνομία τόσες μέρες?

Η ενέργεια...των πακιστανών βιαστών,δείχνει και το ποιόν τους...Αντί να πούνε και ευχαριστώ σε όσους ήταν στη συγκέντρωση κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας...φέρθηκαν με τέτοιο κτηνώδη τρόπο..σε μια κοπέλα ιδεολογικά που ήταν με το μέρος τους..

Αυτό δείχνει πως δεν έχουν ούτε «ιερό» ούτε «όσιο» και πως οι ίδιοι είναι...μεγαλύτεροι και χειρότεροι ρατσιστές απ αυτούς που δήθεν κατήγγειλαν στην αντιρατιστική συγκέντρωση...που πήγαν για να «ψαρέψουν» το υποψήφιο θύμα τους.

Ίσως δεν έχουν άδικο κάποιοι που λένε πως ανάμεσα μας ζούνε και πολλά ανθρωπόμορφα κτήνη ισλαμοφασίστες...οι οποίοι ζουν καλά κρυμμένοι κάτω από τον μανδύα του φτωχού και ταλαίπωρου λαθρομετανάστη...και συμπεριφέρονται στις γυναίκες σαν σκυλιά,γιατί στις χώρες τους το θεωρούν ως κάτι το φυσιολογικό και ξέρουν πως δεν θα τιμωρηθούν!

Όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας..γιατί το μεταναστευτικό δεν είναι μια απλή υπόθεση...και δεν αντιμετωπίζεται με χαρούλες και λουλουλουδάκι,όπως κακώς έχει περάσει από κάποιους «ανοιχτόμυαλους» που έχουν να πατήσουν στο κέντρο από τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Δεν είναι λίγες οι αναφορές από ελληνικές και ξένες αρχές,που έχουν αποκαλύψει πως ανάμεσα  στους  λαθρομετανάστες,εισχωρούν εκτός από πολλούς ισλαμιστες τρομοκράτες και πολλοί σκληροπυρηνικοί κακοποιοί ...έμποροι ναρκωτικών,βιαστές κλπ κλπ..και όλους αυτούς δυστυχώς το ελληνικό κράτος είναι αδύνατο να τους ελέγξει,με το παρόν αστείο σύστημα ελέγχου που χρησιμοποιεί.

Οι παρακάτω εικόνες είναι από την σημερινή εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»..στην οποία υπάρχουν φωτογραφίες από το διαμέρισμα των βιαστών.





Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου