Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στα τέλη Μαρτίου θα εμφανιστεί στις εκθέσεις της Suzuki η νέα γενιά του Vitara.



ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στα τέλη Μαρτίου θα εμφανιστεί στις εκθέσεις της Suzuki η νέα γενιά του Vitara. Η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ ανακοίνωσε τις τιμές, οι οποίες εκκινούν από τα 15.560 ευρώ (με το όφελος απόσυρσης), επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν περίπου ένα μήνα το NewsAuto.gr. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση GL με τον 1.6 βενζίνης και κίνηση σε δύο τροχούς. Η κορυφαία έκδοση φτάνει τα 24.560 ευρώ για το Vitara 1.6 GLX με κινητήρα πετρελαίου.



Όσοι μάλιστα παραγγείλουν το νέο Vitara μέχρι και τις 29 Μαρτίου θα έχουν ένα σημαντικό όφελος, την παροχή 3ετούς δωρεάν service. Όπως ενημερώνει η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, καθώς η ζήτηση του μοντέλου σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες είναι ιδιαίτερα αυξημένη, η αρχική διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Έτσι θα τηρηθεί απόλυτα σειρά προτεραιότητας στις παραγγελίες των αυτοκινήτων.



Το νέο Vitara έχει μήκος 4,18 m. και προσφέρει χώρο αποσκευών 375 lt. Θα κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4 (με τεχνολογία ALLGRIP από το SX4 S-Cross), και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες χωρητικότητας 1,6 lt. Ο ατμοσφαιρικός βενζίνης αποδίδει 120 PS και 15,9 kgm ροπής, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων (εκπομπές ρύπων 123 g/km). Ο turbo diesel αποδίδει ίδια ισχύ αλλά περισσότερη ροπή (32,6 kgm) και την μετάδοση αναλαμβάνει μηχανικό 6άρι κιβώτιο (106 g/km).

Θα οδηγήσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες το νέο Suzuki Vitara στην Πορτογαλία και θα επανέλθουμε με τις πρώτες εντυπώσεις μας.


Πηγή : newsauto.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου