Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τρελή διάρρηξη στη MINOS EMI - Έκλεψαν χρυσές λίρες και κειμήλια της ιστορικής οικογένειας Μάτσα




Στόχος διαρρηκτών έγινε η δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI στο Ψυχικό. Οι κλέφτες τρύπησαν με οξυγόνο το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν χρήματα, χρυσές λίρες και κειμήλια της οικογένειας του Μίνου Μάτσα.

Οι διαρρήκτες πήδηξαν από τις σκαλωσιές καθώς όλο το κτίριο που στεγάζεται η ιστορική εταιρεία στη Λ.Μεσογείων 245-247 τελεί υπο ανακαίνιση και εχει καλυφθεί με προστατευτικό δίχτυ.

Ετσι οι "ποντικοί" έφτασαν στον πρώτο όροφο και απενεργοποίησαν τον συναγερμό


Έκλεψαν χρυσές λίρες και οικογενειακά κειμήλια ανυπολόγιστης συναισθηματικής αξίας



Οι κλέφτες τρύπησαν το μικρό χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του ιδιοκτήτη της εταιρείας με οξυγόνο και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα, χρυσές λίρες κι ένα χρυσό ρολόι μεγάλης χρηματικής αξίας.

Ομως δεν τους έφτασαν αυτά. Έψαξαν τους χώρους των γραφείων της δισκογραφικής εταιρείας και έκλεψαν οικογενειακά κειμήλια του Μίνου Μάτσα, τα οποία έχουν ανυπολόγιστη συναισθηματική αξία για την γνωστή οικογένεια.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί από υπαλλήλους της εταιρείας που ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και τους ιδιοκτήτες.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού πραγματοποίησαν έρευνες στα γραφεία ενώ οι ειδικοί των εργαστηριών τις ΕΛ.ΑΣ ερεύνησαν τους χώρους για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA των δραστών τις κλοπής.

Από την εταιρεία δεν ήθελαν να κάνουν καμία δήλωση για τη διάρρηξη.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου