Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Και ο υιός Πρωτόπαππας μετατέθηκε από Αθήνα για Κομοτηνή! Ο "εθισμός" μας στο ρουσφέτι


1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντρα για Έβρο και νησιά του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών και γόνοι πολιτικών ,όπως για παράδειγμα ο υιός του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή.

Είναι η πρώτη φορά που οι εξαγγελίες για πάταξη του ρουσφετιού έχουν άμεσα και χειροπιαστά αποτέλεσματα . Αλλά πρόκειται για μια “νικηφόρα μάχη” σ΄ έναν πόλεμο που αναμένεται ότι θα διαρκέσει πολύ και θα είναι και πολύ σκληρός.

Οι αντιδράσεις και οι γκρίνιες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές. Όπως και οι πιέσεις που ασκούνται στα γραφεία και των τριών υπουργών του ΥΠΕΘΑ. Μέχρι στιγμής υπάρχουν αντιστάσεις κι ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει “κερκόπορτα”. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχει βρεθεί αντιμέτωπη μ΄ ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα σ΄ αυτόν τον πόλεμο: τον εθισμό όλων μας σε μια πραγματικότητα στην οποία είχαμε “βολευτει”. Κανείς από τους “εμπλεκόμενους” στο “ρουσφέτι” δεν μπορεί να πιστέψει την απάντηση “ρουσφέτια τέλος”. Πολιτικοί,πολιτευτές,δημοσιογράφοι, απόστρατοι ,ιερείς ,άπαντες αιφνιδιαστήκαμε από τον “ξαφνικό θάνατο” του “ρουσφετιού”. Ελπίζουμε μόνο να μην κρατήσει…όχι τρεις μέρες αλλά τρεις ΕΣΣΟ και μετά να ΄χουμε… “ανάσταση”.


Πηγή : onalert.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου