Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Νύχτα ανομίας με σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με την αστυνομία απλά να παρακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος αυτών




Μέσα στο Πολυτεχνείο "οχυρώθηκαν" οι αντιεξουσιαστές, απ' όπου εξαπέλυαν επιθέσεις στους αστυνομικούς, πετώντας πέτρες και μολότοφ.

Σε πεδίο μάχης είχε μετατραπεί η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο, καθώς οι κουκουλοφόροι έκαναν εξορμήσεις κατά των αστυνομικών, εναντίον των οποίων πετούν πέτρες και μολότοφ.

Οι αστυνομικοί στο μεγάλο μέρος των επεισοδίων κρατούσαν στάση αναμονής και απλά παρακολουθούσαν μέχρι που δόθηκε εντολή να χρησιμοποιηθούν χημικά για να διαλύσουν τις ομάδες που έσπαγαν και κατέστρεφαν περιουσίες αθώων ανθρώπων.

Και ενώ το μέτωπο για τους άντρες των ΜΑΤ φαινόταν ένα, άλλες ομάδες αντιεξουσιαστών από την πάνω πλευρά του Πολυτεχνείου, στην οδό Μπουμπουλίνας άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των αστυνομικών.

Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν σε βανδαλισμούς, σπάζοντας στάσεις λεωφορείων, τηλεφωνικούς θαλάμους, καταστήματα, γραφεία  έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα και επικράτησε για πολύ ώρα για ακόμα μια φορά η ανομία στο κέντρο της Αθήνας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου