Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κυβέρνηση: ο Σαμαράς επένδυσε στην αποτυχία μας και απέτυχε


"Υπόλογος για τη μνημονιακή καταστροφή και για την προσπάθεια παγίδευσης της νέας ελληνικής κυβέρνησης" είναι ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που απαντούν στην κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός.

"Επένδυσε το πολιτικό του μέλλον στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης. Και απέτυχε", προσθέτουν οι ίδιες πηγές, σημειώνοντας ότι "η Ελλάδα [σ.σ. με την απόφαση του Eurogroup] γύρισε σελίδα μέσα από μια σκληρή, δύσκολη, επίμονη και, ίσως, για πρώτη φορά αληθινή διαπραγμάτευση".

Επιπλέον, από το Μαξίμου τονίζεται ότι "οι δυνάμεις του μνημονίου δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι μία κυβέρνηση υλοποιεί τα όσα έλεγε προεκλογικά, και πως απέναντι στον φόβο και τη δουλικότητα αντιπαραβάλλει την ελπίδα και την ενότητα, πως μπορεί να κυβερνήσει, χωρίς να σκύβει το κεφάλι".

Για τη διαπραγμάτευση, κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν ότι "δεν τελείωσε" και ότι "θα συνεχιστεί όσο η κοινωνία είναι δίπλα μας".

"Οι πολίτες γνωρίζουν ποιος τους λέει την αλήθεια και ποιοι του έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις, την ίδια ώρα που κυβερνούσαν μέσω e-mail", σχολιάζει η κυβέρνηση.


Πηγή : pathefinder.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου