Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ντ. Μπακογιάννη: Κρίμα για το ΕΛΚ, είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες


Κριτική στο ψήφισμα που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για την Ελλάδα ασκεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μέσω των social media.
«Κρίμα για το ΕΛΚ. Υποτιμούν ότι σε μία εθνική διαπραγμάτευση είμαστε πρωτίστως όλοι Έλληνες» αναφέρει η κ. Μπακογιάννη στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Νωρίτερα,απαράδεκτο χαρακτήρισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ενώ με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε ότι ήταν απαράδεκτη και η αποδοχή του ψηφίσματος από την ελληνική αντιπροσωπεία.
Σημειώνεται το ΕΛΚ στο χθεσινό του ψήφισμα καλούσε τη νέα ελληνική κυβέρνηση «να μη θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκειας της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά».
«Οι θυσίες που έγιναν από τον ελληνικό λαό δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο μέσω μιας μονομερούς συμπεριφοράς. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις που έγιναν από την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση» ανέφερε μεταξύ άλλων το ΕΛΚ.


Πηγή : naftemporiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου