Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Σακελλαρίδης: «Αργά το βράδυ» η ανακοίνωση για τον υποψήφιο Πρόεδρο



«Σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί αργά» το πρόσωπο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, προσθέτοντας ότι «δεν έχει κλείσει ακόμα» το όνομα.

«Σήμερα μάλλον θα ανακοινωθεί αργά. Δεν έχει κλείσει, γι' αυτό και μεις δεν θέλουμε να δίνουμε και διαρροές για να μην εκτίθενται πρόσωπα και να μην εκθέσουμε και δημοσιογράφους» δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης, ερωτηθείς σχετικά.

Όλες οι πληροφορίες επιμένουν ότι πιθανότερη επιλογή είναι αυτή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, όμως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Μέσα στην κυβέρνηση υπάρχουν φωνές που δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιλογή ενός προσώπου προερχόμενου από το χώρο των μνημονιακών κομμάτων. Αυτά θα συζητηθούν στη συνεδρίαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και αργά το βράδυ αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Η θητεία του Κάρολου Παπούλια λήγει στις 13 Μαρτίου και το αργότερο μια μέρα νωρίτερα θα πρέπει να έχει εκλεγεί ο διάδοχός του.

Στην περίπτωση που τελικά υποψήφιος για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα είναι ο έλληνας Επίτροπος, τότε αναμένεται να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία στην απαιτούνται, σύμφωνα με το Σύνταγμα, 180 ψήφοι.


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου