Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

«Βοηθάμε όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης»


Οι πολίτες ενώνουν τις δυνάμεις τους  το Σάββατο με την οικογένεια του 20χρονου φοιτητή για να βοηθήσουν στις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό του στον Πειραιά

Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Εχουν περάσει 21 ημέρες από την ημέρα που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε και τα σενάρια για το τι έχει συμβεί και πού μπορεί να είναι ο 20χρονος φοιτητής ποικίλουν.

Νεώτερες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι είδαν τον φοιτητή από την Κρήτη στον Πειραιά. Οι μαρτυρίες  δύο γυναικών, που ισχυρίστηκαν πως συνάντησαν και συνομίλησαν με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στον Πειραιά, έχουν στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, αλλά και του ιδιωτικού ντετέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη, στην ευρύτερη περιοχή.

Ομως, δεν είναι μόνο ο οι αρχές και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, που αναζητούν στον Πειραιά τον 20χρονο φοιτητή. Σε μία συγκινητική και πρωτοφανή προσπάθεια εντοπισμού του, η οικογένεια του το Σάββατο θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με απώτερο σκοπό να ξεχυθούν όλοι στους δρόμους της πόλης για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη.

Η κίνηση αυτή έχει γίνει ευρέως γνωστή από το facebook και μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του, Ελένη.

Οι δικοί του άνθρωποι γράφουν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όσοι μπορείτε εκτυπώστε φωτογραφίες του Βαγγέλη ώστε να τις δείχνουμε σε περαστικούς!».

Σημειώνεται πως πάνω από 700 άτομα έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στη συγκέντρωση. Σημείο συνάντησης είναι ο Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά και ώρα συνάντησης έχει οριστεί στις 11.00. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα χωρίσει σε γκρουπ τους παρευρισκόμενους και θα τους καθοδηγήσει.


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου