Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό


Μία δικαστική οικογενειακή διαμάχη για περιουσιακά στοιχεία ίσως ήταν η αιτία για την διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Η χρόνια δικαστική διαμάχη της 57χρονης διακοσμήτριας και του 63χρονου αδερφού της, συνταξιούχου ναυτικού, με αφορμή τον διαμοιρασμό των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας, είχε φθάσει τις σχέσεις τους σε οριακές καταστάσεις. Τους δύο τελευταίους μήνες η 57χρονη μαζί με τον 55χρονο σύζυγό της είχαν φύγει από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου της οδού Κρέσνας 16 στον Κορυδαλλό, και έμεναν αλλού.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., επισκέπτονταν σχεδόν καθημερινά το διαμέρισμα για να ταΐζουν τον αγαπημένο τους σκύλο, που δεν μπορούσαν να έχουν μαζί τους στη νέα τους κατοικία και να φροντίζουν το διαμέρισμα. Το ίδιο είχαν κάνει και χθες το πρωί, όταν λίγο αργότερα είχαν την μοιραία συνάντηση με τον «αντίδικο»-αδερφό της γυναίκας.

Σε αυτές τις καθημερινές προστριβές ανάμεσα στα δύο αδέρφια, με αφορμή τις οικονομικές και περιουσιακές διαφορές τους, αποδίδουν οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, την άγρια διπλή δολοφονία ζευγαριού στον Κορυδαλλό. Βασικός ύποπτος είναι ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός, αδερφός της 57χρονης γυναίκας, ο οποίος εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας και η 57χρονη σύζυγός του, έως και πριν από δύο μήνες, έμεναν στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ στο ισόγειο, διέμενε ο 63χρονος αδερφός της, συνταξιούχος ναυτικός, με τον οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν έντονες προστριβές, εξαιτίας των οικογενειακών διαφορών τους, όπως αναφέρουν ένοικοι και γείτονες. Στις 08:30, χθες το πρωί, φαίνεται να εξελίχθηκε ένας ακόμη έντονος καυγάς όταν η 57χρονη διακοσμήτρια κατέβηκε τις σκάλες προκειμένου να πάει στην εργασία της, και συναντήθηκε με τον αδερφό της. Κατά τη διάρκεια της διαμάχης, ο 63χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε εναντίον της. Στο άκουσμα των πυροβολισμών βγήκε από το διαμέρισμα και ο 55χρονος σύζυγός της, προκειμένου να δει τι συνέβαινε και δέχθηκε και εκείνος τα δολοφονικά πυρά.

Σχεδόν ταυτόχρονα, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχεται κλήση, πιθανόν από τον 55χρονο, που είχε πυροβοληθεί, ο οποίος ψυχορραγώντας ενημέρωνε τον αστυνομικό, ότι είχε πυροβοληθεί και που βρίσκεται. Το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που έφθασε εκεί, εντόπισε νεκρό τον 55χρονο στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας και δίπλα του, επίσης νεκρή, την 57χρονη σύζυγό του. Τα θύματα έφεραν δύο τραύματα το καθένα, από πυροβόλο όπλο. Αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν ότι μετά τους πυροβολισμούς, είδαν να φεύγει από την πολυκατοικία, ο 63χρονος αδερφός της γυναίκας. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπιζαν ένα πυροβόλο όπλο, με το οποίο φαίνεται να διαπράχθηκε η διπλή ανθρωποκτονία, και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Βασικός ύποπτος του διπλού εγκλήματος είναι ο αδερφός της γυναίκας, ο οποίος αναζητείται αλλά έχει εξαφανιστεί, με τους αστυνομικούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας του υπόπτου στην περίπτωση που δεν αποφασίσει να παραδοθεί. Χθες το μεσημέρι βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην Λ. Θηβών στη Νίκαια, χωρίς όμως και πάλι να εντοπιστεί ο ύποπτος.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου