Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Επεισόδιο σε σχολείο της Βέροιας: Γονιός ξυλοκόπησε διευθυντή δημοτικού




Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σε δημοτικό της Βέροιας, όταν πατέρας μαθητή επιτέθηκε στον διευθυντή, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο

Ανθή Κουτσουμπού

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε δημοτικό σχολείο της Βέροιας το πρωί της Δευτέρας (09/02), όταν πατέρας μαθητή ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο, τον διευθυντή.
Το κακό έγινε όταν ο πατέρας, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, πήγε στο σχολείο για να ζητήσει να ενημερώνεται και αυτός, όπως συμβαίνει με την εν διαστάσει σύζυγό του, για την πορεία του παιδιού του. Για τον λόγο αυτό επισκέφτηκε τον διευθυντή στο γραφείο του.

Κάποια στιγμή όμως, η συζήτηση "άναψε" και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Ο πατέρας άρχισε να πετάει καρέκλες και δεν σταμάτησε εκεί, αφού έφτασε να χτυπήσει τον διευθυντή. Μετά το επεισόδιο αποχώρησε, με την αστυνομία, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, να τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Όσον αφορά τον διευθυντή, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου εισήχθη σε θάλαμο βραχείας νοσηλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις πράξεις του. Σε αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχε διαπληκτιστεί με την πρώην σύζυγό του, με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο τμήμα.

Πληροφορίες από verianet.gr

Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου