Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Στ. Θεοδωράκης: Ο Πρωθυπουργός να «φρενάρει» κάποιους υπουργούς



Να «φρενάρει κάποιους υπουργούς του, οι οποίοι εξαγγέλλουν παροχές, που ουσιαστικά θα εκτροχιάσουν δημοσιονομικά τη χώρα» καλεί τον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News.
«Δυστυχώς, κάποιοι στην κυβέρνηση δεν μοιάζουν να συνειδητοποιούν πως η προσπάθεια που καταβάλλεται τώρα, είναι μόνο η αρχή μιας δύσκολης πορείας προς την ανάταξη της οικονομίας μας και την οριστική έξοδο από την κρίση», τονίζει ο κ. Θεοδωράκης.
Υπογραμμίζει επίσης ότι χρειάζεται εστίαση στην ουσία των συμφωνιών και όχι απλή επικοινωνιακή διαχείρισή τους. «Οι λέξεις που θα περιγράψουν τη νέα συμφωνία είναι σημαντικές για τα παράθυρα, δεν είναι σημαντικές για τις ζωές των ανθρώπων», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει τέλος ότι ο κόσμος μπορεί να ζητά στιβαρή διαπραγμάτευση, αλλά δεν θέλει να αμφισβητείται η παραμονή της χώρας στο ευρώ» και προσθέτει: «Ελπίζουμε πως τα πλεονεκτήματα μιας συμφωνίας σε σχέση με τη ρήξη είναι οφθαλμοφανή στην κυβέρνηση, όπως είναι και στον ελληνικό λαό».


Πηγή: ΑΜΠΕ, naftemporiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου