Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Τροχαίο λίγο μετά το γάμο τους: Νεκροί η νύφη και οι δύο μάρτυρες




Ματωμένος γάμος στη Βέροια. Διαβάστε την τραγική ιστορία των τριών νεκρών του τροχαίου που σημειώθηκε στη Βέροια το μεσημέρι της Πέμπτης

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο στην Εγνατία Οδό, που σημειώθηκε γύρω στις 4.30 μ.μ. της Πέμπτης (5/2), στο τμήμα Πολύμυλος - Βέροια .

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του InVeria.gr, από τη σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ σε προπορευόμενη νταλίκα, βρήκαν τραγικό θάνατο 3 νεαρά άτομα, η ηλικία των οποίων προσδιορίζεται μεταξύ 25 - 30 ετών, ενώ σώθηκε ο οδηγός.

To τραγικότερο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , στο ΙΧ επέβαιναν 2 ζευγάρια, ένα από τα οποία, λίγη ώρα πριν, είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο μόνος διασωθείς είναι ο οδηγός, ο οποίος είναι και ο γαμπρός, ενώ νεκρή είναι η σύζυγός του και οι μάρτυρες του γάμου τους.

Το αυτοκίνητο είχε πινακίδες Κοζάνης, ενώ οι νεκροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας.
Σοκαρισμένος από την είδηση του τραγικού θανάτου των τριών νέων ανθρώπων που επέβαιναν στο μοιραίο κόκκινο αυτοκίνητο και ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τέλεσε λίγο μετά τη 13:00 τον πολιτικό γάμο του άτυχου ζευγαριού.

Δε μπορεί να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα, στο γαμπρό και στους τρεις – πλέον – νεκρούς. Ο ίδιος τόνισε ότι πληροφορήθηκε την τραγική είδηση από τα μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε προσωπικά το άτυχο ζευγάρι.
H 28χρονη νύφη που έχασε τη ζωή κατάγεται από την περιοχή και συγκεκριμένα από χωριό του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.

Ο 34χρονος γαμπρός, ο μόνος που βγήκε ζωντανός, βαριά τραυματισμένος από το αυτοκίνητο, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του και μαζί με το ζευγάρι των μαρτύρων, πήγαν μετά τη σύντομη τελετή σε γνωστό τσιπουράδικο της Κοζάνης και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη, που όμως έμελλε να μην φτάσουν ποτέ.



Μίκα Κοντορούση

Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου