Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ενοχλημένος ο Αβραμόπουλος με Τσίπρα: Δεν του βγήκε στο τηλέφωνο - Ολο το παρασκήνιο



Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα της υποψηφιότητάς του, εμφανίζεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ο κοινοτικός επίτροπος είχε διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ότι εκείνος θα είναι η επιλογή του για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα, παρά τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr την Κυριακή του βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος είχε έρθει από την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα αναμένοντας την ανακοίνωση.

«Δημήτρη, έχω κάποιες αντιδράσεις από το κόμμα, αλλά θα τις ξεπεράσω» φέρεται να του είπε ο Πρωθυπουργός.

Οι Τσίπρας και Αβραμόπουλος, συνομίλησαν επίσης αρκετές φορές και την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα ενόσω βρίσκονταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup.

Η Αριστερή Πλατφόρμα πίεζε ασφυκτικά – όπως και αρκετοί άλλοι – να μην γίνει αποδεκτή η λύση Αβραμόπουλου και έθεταν ως όριο αμοιβαίας υπαναχώρησης τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ετσι το τηλέφωνο του κοινοτικού επιτρόπου «σίγησε» καθώς δεν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ελληνα Πρωθυπουργό από την Δευτέρα το βράδυ. Ο Τσίπρας «εξαφανίστηκε» και δεν του τηλεφώνησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr ούτε καν πριν την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να του ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκείνος ο «εκλεκτός».

Τον κάλεσε στο τηλέφωνο μετά, αφού είχε ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου. Εμφανώς πικαρισμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν βγήκε στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα.



Πηγή: iefimerida.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου