Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Χαμός στο παρακμιακό άθλημα της Ελλάδας που λέγεται ποδόσφαιρο!! Έτοιμος για "βόμβες" αύριο ο Αλαφούζος





Η "εγκληματική οργάνωση" και το "ποδοσφαιρικό παρακράτος" είναι οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην αυριανή συνέντευξη! Τι λένε στην ΠΑΕ για τα περί αποχώρησης...

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου (28/2 12:30) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μιλήσει με αφορμή την νέα αυστηρή "καμπάνα" στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και να καταγγείλει το γεγονός οτι, σύμφωνα με τους πράσινους, η αθλητική δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της στους πράσινους ξεχνώντας συστηματικά τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στις φήμες που ήθελαν τους "πράσινους" να σκέφτονται ακόμη και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα, δεν φαίνεται να ευσταθούν...

Η αλήθεια είναι πως συζητήθηκε αυτού του είδους η αντίδραση, αλλά καταλαβαίνει κανείς πως θα σήμαινε αυτόματα καταστροφή (υποβιβασμό, ποινές κτλ) και έτσι εγκαταλείφτηκε αμέσως.

Επίσης, στον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται πως θέλουν να δώσουν την μάχη τους για να "καθαρίσουν" το ποδόσφαιρο, από τις "παράγκες και τα συστήματα", ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Τέλος αναμένεται να πιέσει προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις που αφορούν το ποδόσφαιρο. Όπως για παράδειγμα το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης που ερευνά (έχοντας ήδη αρκετά στοιχεία στα χέρια της) η δικαιοσύνη.


Πηγή : sportdog.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου