Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Κατέληξε η 32χρονη γυμνάστρια που πυροβολήθηκε από τον πρώην φίλο της



Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον Αλβανό πρώην φίλο της, που προηγουμένως την είχε χτυπήσει με ρόπαλο - Στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του - Η γυναίκα κατέληξε στο Αττικό νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα

Με τον πιο τραγικό τρόπο φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ο κύκλος της συγκλονιστικής ιστορίας, που εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στην Καλαμάτα, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε μια νεαρή γυμνάστρια και ύστερα αυτοπυροβολήθηκε.


Η άτυχη κοπέλα, που ήταν βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας άφατη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Τις πρώτες πρωινές ώρες είχε εκπνεύσει κατά την προετοιμασία για τη διακομιδή του στην Αθήνα και ο άνδρας από την Αλβανία, που πυροβόλησε την κοπέλα και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Ο πρωταγωνιστής του ερωτικού δράματος που αναστάτωσε την πόλη λίγες ώρες πριν ξημερώσει η γιορτή των ερωτευμένων, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής  στην οδό Αβίας, μετά από έντονο καυγά.

Ο Αλβανός, που είχε απελαθεί πριν από ένα χρόνο αλλά επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα και δούλευε ως εργάτης, φέρεται να χτύπησε αρχικά με ρόπαλο την 32χρονη φίλη του και στη συνέχεια την πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν μπροστά στον πατέρα της κοπέλας! Αμέσως μετά ο δράστης έστρεψε το πιστόλι κατά πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε.

Η Αστυνομία, πάντως διεξάγει ακόμα έρευνα για να ρίξει πλήρες φως στην υπόθεση και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό.

το Θύμα



Πηγή: eleftheriaonline.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου